KONTAKT

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, vi svarar inom kort.

Skicka ett meddelande via formuläret här intill alternativt kontakta oss direkt via mail eller telefon.

Mail

info@top-konsult.se

Adress

Arabygatan 11, 352 46 VÄXJÖ

Våra konsulter

Mattias Svahn - VVS

+46 709 847274

mattias.svahn@top-konsult.se

Mattias har mer än 10 års erfarenhet inom VVS-branschen som konsult och arbetar som uppdragsledare, projektör, samordnare och besiktningsman inom VVS. Mattias har erfarenhet av projektering av VVS-anläggningar och Yttre VA i byggnader som bostäder, skolor, kontor, fabriker, lager, affärslokaler, vårdlokaler, laboratorie och säkerhetsanläggningar.

Mattias har även erfarenhet av installationssamordning Med Magi Cad 3D, Solibri och Navisworks som verktyg. Satsar nu på nystartade företaget Teknik och Projekt i Växjö AB.

Niklas Karlsson - BYGG

+46 705 709920

niklas.karlsson@top-konsult.se

Niklas Karlsson har erfarenhet av utredning, exploatering, planering och projektering samt har utfört ny- och ombyggnad av såväl stora komplicerande byggnader som mindre byggnader och industriprojekt. Under tiden som konsult har Niklas arbetat med uppdrag såsom projekt-, bygg- och projekteringsledare, kontrollansvarig samt BAS-P och besiktningsman.

Han har framförallt i sin roll som arbetschef, men även i andra roller inom byggbranschen blivit väl insatt hur det praktiskt fungerar ute på fältet 

Andreas Magnusson - EL

+46 702 520316

andreas.magnusson@top-konsult.se

Behörig ingenjör/besiktningsman brandlarm som har lång erfarenhet inom elbranschen där han tidigare jobbat som elektriker både inom starkström och svagström. På senare tid har det i huvudsak handlat om driftsättning och programmering av brandlarmsanläggningar KNX-anläggningar, kallelseanläggningar, överfallsanläggningar samt teleregistrering.