KONTAKT

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, vi svarar inom kort.

Skicka ett meddelande via formuläret här intill alternativt kontakta oss direkt via mail eller telefon.

Mail

info@top-konsult.se

Adress

Arabygatan 11, 352 46 VÄXJÖ

Våra konsulter

Mattias Svahn - VVS

+46 709 847274

mattias.svahn@top-konsult.se

Mattias har mer än 10 års erfarenhet inom VVS-branschen som konsult och arbetar som uppdragsledare, projektör, samordnare och besiktningsman inom VVS. Mattias har erfarenhet av projektering av VVS-anläggningar och Yttre VA i byggnader som bostäder, skolor, kontor, fabriker, lager, affärslokaler, vårdlokaler, laboratorie och säkerhetsanläggningar.

Mattias har även erfarenhet av installationssamordning med 3D-program. 

Kristofer Adolfsson - VVS

+46 72 317 06 70

kristofer.adolfsson@top-konsult.se

Kristofer arbetar som konstruktör inom VVS. Kristofer har tidigare flera års erfarenhet inom branschen som ledande montör.

Niklas Karlsson - BYGG

+46 705 709920

niklas.karlsson@top-konsult.se

Niklas Karlsson har erfarenhet av utredning, exploatering, planering och projektering samt har utfört ny- och ombyggnad av såväl stora komplicerande byggnader som mindre byggnader och industriprojekt. Under tiden som konsult har Niklas arbetat med uppdrag såsom projekt-, bygg- och projekteringsledare, kontrollansvarig samt BAS-P och besiktningsman.

Han har framförallt i sin roll som arbetschef, men även i andra roller inom byggbranschen blivit väl insatt hur det praktiskt fungerar ute på fältet 

Andreas Magnusson - EL

+46 702 520316

andreas.magnusson@top-konsult.se

Andreas Jobbar som Uppdragsledare, projektör, och besiktningsman inom EL. Andreas är även Behörig ingenjör brandlarm som har lång erfarenhet inom elbranschen där han tidigare jobbat som elektriker ,driftsättning/programmering på säkerhetsanläggningar/KNX och besiktningsman av brandlarm.